[-]
آخرین ارسالی ها
مراحل ثبت شرکت سهامی خاص
شروع کننده:kare آخرین پست توسط:kare پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:5 زمان:امروز
برای ویزای تحصیلی فرزندان زیر ۱۸ سال الان اقدام کنید
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:elena پاسخ ها:0 گردشگری Tourism نمایش ها:13 زمان:۱۱-۲۸-۱۳۹۶
شهر ونکوور و سختی‌های زندگی در آن برای تازه‌واردان
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:elena پاسخ ها:0 گردشگری Tourism نمایش ها:13 زمان:۱۱-۲۸-۱۳۹۶
آشنایی با هتل های 3 ستاره رشت
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:elena پاسخ ها:0 گردشگری Tourism نمایش ها:34 زمان:۱۱-۲۸-۱۳۹۶
مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری (استان کبک)
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:elena پاسخ ها:0 گردشگری Tourism نمایش ها:38 زمان:۱۱-۲۸-۱۳۹۶
مزایای تبلیغات روی لیوان های کاغذی
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:kare پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:56 زمان:امروز
ارکان شرکت بامسئولیت محدود در حال تصفیه و کارکرد آن ها
شروع کننده:comreg آخرین پست توسط:kare پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:83 زمان:امروز
شیوه انتخاب مدیر عامل شرکت سهامی
شروع کننده:nire آخرین پست توسط:kare پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:70 زمان:امروز
کسب در آمد عالی در فیس نما
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:kare پاسخ ها:2 عمومی General نمایش ها:399 زمان:امروز
دانستنی های خودکار
شروع کننده:hamed آخرین پست توسط:hamed پاسخ ها:0 فروشگاه ها stores نمایش ها:140 زمان:۱۰-۲۸-۱۳۹۶
جهت حرکت: - سرعت: - (توقف | حرکت) - بارگذاری مجدد

[-]
آخرین ارسالی ها
مراحل ثبت شرکت سهامی خاص
شروع کننده:kare آخرین پست توسط:kare پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:5 زمان:امروز
برای ویزای تحصیلی فرزندان زیر ۱۸ سال الان اقدام کنید
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:elena پاسخ ها:0 گردشگری Tourism نمایش ها:13 زمان:۱۱-۲۸-۱۳۹۶
شهر ونکوور و سختی‌های زندگی در آن برای تازه‌واردان
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:elena پاسخ ها:0 گردشگری Tourism نمایش ها:13 زمان:۱۱-۲۸-۱۳۹۶
آشنایی با هتل های 3 ستاره رشت
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:elena پاسخ ها:0 گردشگری Tourism نمایش ها:34 زمان:۱۱-۲۸-۱۳۹۶
مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری (استان کبک)
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:elena پاسخ ها:0 گردشگری Tourism نمایش ها:38 زمان:۱۱-۲۸-۱۳۹۶
مزایای تبلیغات روی لیوان های کاغذی
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:kare پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:56 زمان:امروز
ارکان شرکت بامسئولیت محدود در حال تصفیه و کارکرد آن ها
شروع کننده:comreg آخرین پست توسط:kare پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:83 زمان:امروز
شیوه انتخاب مدیر عامل شرکت سهامی
شروع کننده:nire آخرین پست توسط:kare پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:70 زمان:امروز
کسب در آمد عالی در فیس نما
شروع کننده:elena آخرین پست توسط:kare پاسخ ها:2 عمومی General نمایش ها:399 زمان:امروز
دانستنی های خودکار
شروع کننده:hamed آخرین پست توسط:hamed پاسخ ها:0 فروشگاه ها stores نمایش ها:140 زمان:۱۰-۲۸-۱۳۹۶
جهت حرکت: - سرعت: - (توقف | حرکت) - بارگذاری مجدد


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کسب اقامت کانادا از روش خود اشتغالی
نویسنده پیام
elena آفلاین
Administrator
*******

ارسال‌ها: 3,085
تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۵
اعتبار: 0
ارسال: #1
کسب اقامت کانادا از روش خود اشتغالی
برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه ی خود اشتغالی (Entrepreneur
Program) افرادی که دارای سرمایه ی متوسط و تجربه و تجربه ی کارآفرینی
مناسب ممکن است واجد شرایط درخواست شوند برای برنامه ی خود اشتغالی یکی از
استان ها. در حال حاضر، برنامه ی خود اشتغالی با نظارت هر استان به صورت
جداگانه و به صورت دو مرحله برای اخذ اقامت دائم انجام می شود.در مرحله ی
اول نامزدها توسط استان و با توجه به شرایطی که دارند انتخاب می شوند. در
مرحله دوم، پس از تایید استان مورد نظر می توانند درخواست اقامت دائم از
اداره ی مهاجرت کانادا کنند. در بیشتر استانها مدیریت این برنامه و تایید
برنامه ی بیزنسی متقاضیان به عهده ی استان مربوطه می باشد. شرایط هر
استانی با استان دیگر متفاوت می باشد اما به طور کلی حداقل سرمایه گذاری
350.000$ کانادایی می باشد و تجربه ی کاری و مدیریتی مربوط به بیزنس ارائه
شده.
مهاجرت خوداشتغالی
بریتیش کلمبیا British Columbia
برنامه
ی استانی بریتیش کلمبیا برای مهاجرت به کانادا برنامه ی خود اشتغالی شرایط
خاص خود را دارد. داشتن سرمایه ی خالص 400.00$ تا 800.000$ دلار کانادایی و
برای سرمایه گذاری بین 200.000$ تا 500.000$ دلار. بر خلاف دیگر استان
ها، این استان به منتخبین اجازه ی کار یک ساله می دهد و اگر بیزنس 1 سال را
نا موفقیت گذراند به منتخب اقامت دائم داده می شود....
سسکچوان Saskatchewan
برنامه ی خود اشتغالی در این استان داراری چند مرحله می باشد
• بیان علاقه EOI (Expression Of Interest)
• دعوت به اقدامInvitation to submit application
• نامزدیNomination
• حداقل شرایطی که برای فرستادن EOI لازم است:
• حداقل دارایی 500.000$ که به صورت قانونی قابل اثبات باشد
• حداقل 3 سال سابقه ی کار مربوط
• سرمایه گذاری با 300.000$ در Regina و یا Saskatoon، یا 200.000$ در شهرهای دیگر این ایالت
• کاندیدهایی با این شرایط وارد Pool می شوند. جایی که با دیگر کاندیدها مقایسه و با امتیاز بیشتر دعوت به اقدام میشوند
منیتوبا Manitoba
شرایط
برنامه ی استان منیتوبا به ای شکل است که حداقل دارای خالص فرد باید
350.000$، حداقل 3 سال تجربه ی مالکیت و مدیریت و یا مدیریت ارشد داشته
باشد و در سیستم جدول امتیاز دهی امتیاز کسب کنند و حد اقل 150.000$ در
منیتوبا سرمایه گذاری انجام دهند.
آنتاریو Ontario
استان آنتاریو حق
این امر را دارد که از بین افراد متقاضیان با شرایط را برای اقامت دائم
انتخاب کند توسط برنامه ی Ontario Immigration Nominee Program (OINP) ،
منتخبین با داشتن مدرک قبولی توسط استان آنتاریو ممکن است بتوانند برای اخذ
اقامت دائم اقدام کنند.
نیوبرانزویکNew Brunswick
برنامه مهاجرت
به کانادا از طریق خود اشتغالی این استان براین است که افراد حرفه ای و
آماده به سرمایه گذاری را انتخاب می کند تا به همراه خانواده به این استان
نقل مکان کنند.
شرایط اولیه
• دارای حد اقل سرمایه بین 600.000$ که نصف این مبلغ 300.000$ باید یه صورت نقد در دسترس باشد
• سرمایه گذاری به مبلغ 250.000$ در نیوبرانزویک صاحب حداقل 33% از بیزنس
• سن بین 22-55 سال داشته باشد
• حداقل دیپلم داشته باشد
• حداقل CLB5 را دارا باشد
پرینس ادوارد آیلند Prince Edward Island
برنامه
ی خود اشتغالی استان پرینس ادوارد آیلند بدین صورت است که متقاضیات بایستی
حداقل دارایی 600.000$ و تجربه ی شغلی مشابه داشته باشند و 150.000$
سرمایه گذاری انجام دهند. مهاجرت کانادا همچنیین پس از انتخاب از سوی دولت
پرینس ادوارد باید200.000$ واریز به حساب دولت انجام دهند که این مبلغ در
آینده و طی مراحلی به ایشان بازگردانده خواهد شد.منبع : کسب اقامت کانادا از روش خود اشتغالی
نورس وست تریتوریز North West Territories :
در
برنامه ی خود اشتغالی این استان متقاضی باید دارای حداقل سرمایه 250.000$
باشد و سرمایه گذاری که در این استان انجام می دهد حد اقل 150.000$ دارای
ارزش باشد.
یوکان Yukon
در برنامه ی خود اشتغالی استان یوکان متقاضی
از استان اجازه ی کار 2 ساله می گیرد (2 year Work Permit) که در این دو
سال متقاضی باید بیزنس خود در ای استان را راه اندازی نماید با احتساب به
شرایط 250.000$ سرمایه ی خالص و سرمایه گذاری با حداقل 150.000$ در این
استان.
۷-۲۳-۱۳۹۶ ۰۷:۵۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان